måndag 11 oktober 2010

Ägg i gröt?!

Osäker på vad jag tyckte om detta! Blandade ner ett uppvispat ägg i gröten, Smakade gott fast samtidigt skumt.. Ägget for kanske fortsätta va kokt på sidan om..
Annars är äpple med kanel till gröten fortfarande det bästa :-D slår sylt med hästlängder, speciellt ett riktigt grönt syrligt äpple!

6 kommentarer:

Ida sa...

Jag lyxade rejält i morse. Vispade med elvispen två äggvitor så det nästintill gick att vända skålen upp och ner och sen ner i gröten. Blir ju inte lika kompakt som vanlig gröt så mi like.

Ifall du inte tänkt på det tidigare...
1 dl havregryn
3 dl vatten
1 skopa proteinpulver (kasein så får du nästan plussa vattnet med en halva till)
2 äggvitor på slutet (och rör om på spisen så äggen inte smakar råa...)
Kanel eller kardemumma eller både och för att mumsa till det lite extra.

Fröken S sa...

Det där lär jag prova, lät ju inte alls dumt!! Slänger du i kaseinet från början eller i slutet me ägget?

Liv sa...

Jag håller med dig Soft om det där med äpple och kanel på gröten! Det är supersmarrisgt. Funkar med hallon och kanel också kan jag säga. Ibland lyxar jag extra och har även i valnötskärnor och russin. :)

Liv sa...

P.S. Soft? Sofi menar jag så klart! Haha.

Fröken S sa...

haha det e lugnt! ja kände mig rätt så soft! ;-)

Ida sa...

Jag sätter vatten, havregryn, kanel och proteinet direkt i början när jag slår på plattan. Jag gör på spisen för då kan man röra om bättre utan att drella så mkt.. *ler*